Wat zijn poppers en waar kan ik ze bestellen?

Poppers zijn oorspronkelijk geproduceerd als geneesmiddelen en werden gebruikt bij hartklachten of ernstige astma-aanvallen. Dit geneesmiddel zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten verwijd worden en de spieren ontspannen. Zoals je wellicht al merkt, is dit middel hierdoor perfect geschikt voor in de gay seks wereld. Je kunt dit middel in de seksshop of smartshop kopen. Daarnaast is het mogelijk om dit online te bestellen.

In de shop of toch liever online?

Veel mensen kiezen ervoor om poppers online te bestellen. Soms voelen mensen zich namelijk ongemakkelijk als mensen erachter komen dat ze dit middel kopen of gebruiken. Wanneer je dit middel online bestelt, wordt het in een neutrale verpakking geleverd. Hierdoor voorkom je dat mensen erachter komen wat je hebt besteld, mocht het pakketje bijvoorbeeld in een gedeelde brievenbus terecht komen of bij de buren worden afgeleverd.

Snel in huis

Een ander voordeel van online bestellen, is dat je het middel de volgende dag al in huis hebt. Het scheelt dus enorm veel tijd, omdat je de shop niet hoeft te bezoeken. Je kunt dit middel op elk gewenst tijdstip van de dag bestellen.

Hoe werkt het?

Dit middel wordt in kleine flesjes geleverd. Je draait de dop eraf en ruikt kort aan het flesje. Zo komen de dampen in je neus terecht en kunnen ze je hersenen bereiken. Het effect is van korte duur, ongeveer twee minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top