Alleen op vakantie in Frankrijk

Alleen op vakantie in Frankrijk

Ik, Linda 22 jaar blond en niet onknap zou samen met mijn vriendin twee weekjes rond trekken door Frankrijk, maar van de week brak mijn vriendin haar onderbeen bij een verkeersongeluk, nu kan ik thuis blijven en mijn vakantie thuis doorbrengen of ik kan alleen gaan.

Eigenlijk is alleen gaan helemaal zo’n gek idee niet eens, helemaal mijn eigen ding doen en met niemand rekening te hoeven houden stond mij wel aan, dus heb ik de tent en kampeer spullen in de auto geladen en ben op weg gegaan richting Frankrijk.

De eerste dag naar de omgeving van Lille gereden en daar een camping gezocht, wat beslist niet mee viel omdat daar gewoon haast niets te vinden is.

Ik kwam uiteindelijk terecht op een afschuwelijke camping met enorm smerig sanitair en totaal geen vakantie stemming, ik ben de volgende dag dan ook weer snel vertrokken en richting de kust gegaan waar ik ergens in de Vendee op een kleine maar leuke municipal camping terecht kwam.

Omdat het nog vroeg in het seizoen is, is het er erg rustig maar dat staat mij wel aan, lekker even tot rust komen en niets te hoeven.

Nadat ik mijn tentje opgezet heb op een mooi zonnig plekje, ga ik even een rondje over de camping en kom er achter dat het eigenlijk wel heel erg stil is, ik zie alleen een stel bij een Mobile home.

Aan de auto te zien zijn deze mensen ook Hollanders dus misschien is het wel leuk om even een praatje aan te knopen, de vrouw zit buiten op de veranda en nadat ik mij heb voorgesteld vraag ik haar hoe het hier is, en of er in de omgeving nog iets leuks te doen is.

Zij blijken hier al een week te zijn en hebben dus heel wat tips voor mij, na wat heen en weer gepraat over koetjes en kalfjes kom ik er achter dat het stel Eva(30 jaar donker lang haar) en Andre(34 jaar) heten en dat zij bij mij uit de buurt komen, eva bied mij een wijntje aan en zo brengen wij een gezellig uurtje door, daarna ga ik terug naar mijn tentje om iets te eten te verzorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top