Een zomerse dag in mei met Jessica en Chloë

Een zomerse dag in mei met Jessica en Chloë

Het was lekker weer, een zomerse dag in mei. Ik was die dag vrij van het werk en ik dacht ik ga lekker naar het strand. Niet het gewone strand maar het naaktstrand. Ik trok iets makkelijks aan. Alleen slippers en korte broek en een shirt. Verder pakte ik mijn badhanddoek en wat drinken. Pakte me fiets en ging richting het strand.

Het was al druk op het strand, ik liep wat verder naar een rustig stukje. Daar aangekomen trok ik alles uit en ging lekker liggen. Na een half uurtje ging ik even lekker zwemmen. Wat een lekker geil gevoel het water lang mijn kont en lul. Ik liep weer terug naar mijn plek en droogde me af. Ik ging op mijn buik liggen en keek zo naar de andere naakte mensen. Op een gegeven moment kwam er een meisje aangelopen gekleed in een jurkje. Ze vroeg aan me of ze naast me mocht liggen. “Tuurlijk” zei ik, “geen probleem” Ik moet zeggen, ze zag er mooi uit. Lichtbruin getint en ze had lang haar in een staart dragend. Ze stelde zich voor “Jessica” heet ik en jij ? “Jerom” zei ik. Ze legde haar handdoek neer en daar ging haar jurkje uit, en ze was in 1 keer helemaal naakt. “zo” zei ik helemaal naakt onder je jurkje? “ja” zei ze “dat die ik altijd als ik naar het strand ga” Ze had mooie borsten een mooie B cup en een klein streepje op haar venusheuvel en kleine tattoo in een vorm van een hartje en een pijltje naar beneden wijzend. Ik voelde mijn lul groeien. Ze vertelde dat ze net op school examen had en er aan toe was om even af te koelen. Ik vroeg hoe oud ze was. “19”zei ze met een lach op haar gezicht en jij? “Ik ben 24”. Ik zei ”Dat meen je niet, alleen in een jurkje naar het examen en dan naar het strand” “Ja wel” zei ze “en het is ontzettend geil, wat als ik ga zitten dan kan je me kutje net zien”. Ze vroeg of ik me wilde omdraaien omdat ze me van voren wilde zien. Dat deed ik ook. Ik ben kaal van onderen en ze zag me lul staan. Ze fluisterde in me oor ” Je bent geil he? Zal ik je zo eens lekker verwennen?” Ik zei “Je laat er geen gras over groeien, maar als je wil, ga je gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top