Soraya, Sarah en ik

Ik werk in de zorg. En dat is een mooi en dankbaar werk. Zo kregen we van de week een nieuwe vrouwelijke collega. Ik kreeg de eer om haar in te werken. Ze zag er aantrekkelijk uit half lang krullend haar in een staart en mooie donkere ogen. Ze vertelde dat ze in Marokko was geboren maar na haar geboorte is ze met haar ouders verhuisd naar Nederland. Ze was 22 jaar en stelde zich voor met de naam Soraya. In een paar weken tijd heb ik Soraya wegwijs gemaakt bij ons op de afdeling. Langzaam maar zeker leerde ze de afdeling kennen.

Een paar weken na het inwerken nodigde Soraya mij uit bij haar thuis om me te bedanken. Ze gaf me haar adres. Een paar dagen later ging ik bij haar langs. Ik belde aan en Soraya deed de deur open. Ze stond in de deur opening met haar haar los, een beetje opgemaakt en gekleed in een strapless satijnen jurkje. Wat was ze mooi. “Komen binnen” zei ze. Haar jurkje scheen een beetje door, je zag zo alles zitten. Ze droeg geen beha en je zag ook geen contouren van een onderbroekje. Sterker nog ze was gewoon naakt. Het was een klein halletje wat direct uitkwam op de huiskamer. Ze liep voor me bood een plek aan op de bank. “Maak het je gemakkelijk” zei Soraya. In de huiskamer zat een meisje in een stoel bij de schuifdeuren naar de achtertuin. Soraya zei: “Dat is mijn vriendin Sarah, 20 jaar, met wie ik mijn leven deel”. Ok, dacht ik ze is dus lesbisch. Ik stelde me voor aan Sarah. Sarah, die ook Marokkaans was, was ook gekleed in een strapless jurkje en deze scheen helemaal door en ook zij had er niets onder aan. Ik vroeg voorzichtig “zijn jullie lesbisch?” “Ja, dat klopt” zei Soraya. “Ik hoop dat je het niet vervelend vind?” vroeg Sarah. “Integendeel” zei ik. Soraya ging naar de keuken om drinken en een hapje te halen. Ze kwam terug met thee en kleine taartjes.

Na een tijdje gepraat te hebben over van alles en nog wat, zei Soraya ineens “Het is warm hier, vind je het erg als ik mijn jurkje uitdoe?“ “Nee hoor, helemaal niet” zei ik. Soraya stond op en deed haar jurkje uit. Daar stond ze, helemaal naakt, een mooie c cup borsten en een kutje met een streepje erop. Het was een getatoeëerde streepje, maar zo mooi dat het net leek dat het echt was. Door binnenste schaamlippen liep aan beide kanten een kettinkje naar beneden. Wat een prachtig gezicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top